Velkommen til Ringstad Resorts

Restaurant

I vår restaurant er det kort vei fra havet til tallerkenen. I en avslappet atmosfære og med utsikt mot naturens spiskammer kan du få servert en eksklusiv 3 retters meny med sesongens råvarer eller du kan velge fra vår a la carte meny.

Alle våre retter er basert på lokale råvarer, inspirert av lokale mattradisjoner og internasjonale impulser.

Åpningstider

Julebordsesongen fører med seg mange hyggelige selskaper, følg derfor med på Facebook hvor oversikt over arrangementer blir offentlig gjort eller ring oss for bestilling av bord og meny!

Åpningstider i Julen 2021

19.12: Åpent 14:00 – 19:00

Søndagsbuffet med små og store mundfuller med julesmaker!

02.-30.12.2021

Daglig åpent fra kl. 13 – 21:00 med vår a la carte meny

 

Arrangementer

29.12.2021 Romjulsquiz med Trine Lise Graff, fra kl. 20:00.

31.12.2021 Nyttårsfest

Velkommen til vår nyttårsfeiring – vi serverer kalkun buffet med waldorfsalat, soppstuing, rødkål, erterstuing, tyttebær og fløtesaus. Samt et utvalg av koldbordretter og dessert fra kl. 20:00. Danse gulvet åpnes og det feires med fyrverkeri og bobler inn i 2022!

Forhåndsbestilling tas imot på telefon 90640591

Pris per voksen: 595,-/barn 4-14 år 395,-

Stengt: 22.-26.12.2021 og 1.1.2021.

Møter og konferanse

Det er enkelt, men godt tilrettelagt for avholdelse av små møter, kurs og seminarer hos oss. Det er kapasitet til møter med inntil 20 personer i forbindelse med servering før eller etter.

Catering

Planlegger du en festmiddag hjemme eller ønsker skjemme bort dine ansatte? Vår catering meny er basert på sesongens råvarer og vi tilbereder alt fra piknik kurver til tapasbord og hjemmelagede middager etter ditt behov.
Ta kontakt god tid på forhånd og vi setter sammen din meny!

Minnestund

Vi tilbyr god hjemmelaget mat og hjertelig vertskap som skaper en vakker og verdig ramme for en minnestund. Nærhet til vannet og den varme atmosfæren formidler fine stemninger.
Ta kontakt for bestilling og pris.

Bryllup

Feire bryllup omkranset av fredfylt natur er en eventyrlig opplevelse både for brudeparet og gjestene. Et stilfullt vinterbryllup i et av våre stemningsfulle lokaler eller et romantisk bryggebryllup på en fin sommerkveld. Vår restaurant og lounge kan ta opp til 100 gjester. Lokalet har god takhøyde og spektakulær utsikt mot havna, fjord og fjell. I Naustet er det innredet et stilfullt lokale hvor man kan feire innendørs med opp til 40 personer.

Ringstad Resort har arrangert flere større og mindre bryllup og vi vil alltid gjøre vårt beste for å oppfylle brudeparets ønsker. Ta gjerne med egne blomster og borddekorasjoner, eller la oss ordne alle detaljene. Suppler kake bordet med hjemmelagde kaker eller la oss stå for all servering. Vi vil uansett sørge for en fortryllende dag som oppfyller alle drømmene og forventningene deres.

Ta kontakt med oss for et prisoverslag for ditt bryllup!