Velkommen til Ringstad Resorts

Restaurant

I vår restaurant er det kort vei fra havet til tallerkenen. I en avslappet atmosfære og med utsikt mot naturens spiskammer kan du få servert en eksklusiv 3 retters meny med sesongens råvarer eller du kan velge fra vår a la carte meny.

Alle våre retter er basert på lokale råvarer, inspirert av lokale mattradisjoner og internasjonale impulser.

Åpningstider 

Vi ønsker velkommen til restaurantbesøk og tar gjerne imot bordbestilling  for større grupper på tel. 906 40 591 eller send e-post til booking@ringstadresort.no.

Åpningstider sommeren -23 

Vi holder åpent for middag og lunsjservering hele sommeren.

Middag fra 16:00 – 21:00

Lunsjservering fra 12:00-15:00 (fra uke 30)

Vi tar også imot bestilling av catering til små og store grupper.

Bruk Ringstad Resort til ditt neste arrangement

Møter og konferanser

Det er enkelt, men godt tilrettelagt for avholdelse av små møter, kurs og seminarer hos oss. Det er kapasitet til møter med inntil 20 personer i forbindelse med servering før eller etter.

Catering

Planlegger du en festmiddag hjemme eller ønsker skjemme bort dine ansatte? Vår catering meny er basert på sesongens råvarer og vi tilbereder alt fra piknik kurver til tapasbord og hjemmelagede middager etter ditt behov. Ta kontakt god tid på forhånd og vi setter sammen din meny!

Minnestund

Vi tilbyr god hjemmelaget mat og hjertelig vertskap som skaper en vakker og verdig ramme for en minnestund. Nærhet til vannet og den varme atmosfæren formidler fine stemninger. Ta kontakt for bestilling og pris.

Bryllup

Feire bryllup omkranset av fredfylt natur er en eventyrlig opplevelse både for brudeparet og gjestene. Et stilfullt vinterbryllup i et av våre stemningsfulle lokaler eller et romantisk bryggebryllup på en fin sommerkveld. Vår restaurant og lounge kan ta opp til 100 gjester. Lokalet har god takhøyde og spektakulær utsikt mot havna, fjord og fjell. I Naustet er det innredet et stilfullt lokale hvor man kan feire innendørs med opp til 40 personer.

Ringstad Resort har arrangert flere større og mindre bryllup og vi vil alltid gjøre vårt beste for å oppfylle brudeparets ønsker. Ta gjerne med egne blomster og borddekorasjoner, eller la oss ordne alle detaljene. Suppler kake bordet med hjemmelagde kaker eller la oss stå for all servering. Vi vil uansett sørge for en fortryllende dag som oppfyller alle drømmene og forventningene deres.

Ta kontakt med oss for et prisoverslag for ditt bryllup!