Vandring
Bø i Vesterålen er kjent som «hikers paradise» – og det er ikke rart. Vi har mange fine turer på fjellet, langs kysten og langs skogskledde vann. Vi tar deg med på et utvalg av turer, alt etter vær og vindforhold.

Vetten bua

På en tur til Vetten (467 moh) vandrer vi på en lett sti, med noen stigninger – som kan regnes som en middels tung tur å gå. Etter 2 timer når vi toppen, hvor vi tar en lunsjpause og nyter den spektakulære utsikten over hele Bø, Lofotfjellene og øyene Gaukværøy og Litløy. Om været er godt og turfølget har tid, går vi over Nåla til Lynghaugtinden (504moh) før vi setter kursen tilbake til utgangspunktet.

Oppmøte: Ringstad Resort
Tidspunkt: kl. 10.
Tidsbruk: 4-5 timer
Vanskelighetsgrad: Middels
Pris: Sommer: kr. 750 (voksen) / kr. 450 (barn 8-14)
Vinter: kr. 790 (voksen) / kr. 450 (barn 8-14)

Bestill vandreturen «Vetten Bua»

Kultursti og fjord safari med båt

På kulturstien fra Ringstad – Klaksjord får vi høre om kystsamene, den gamle ferdesveien og stopper på Blomenholm for å gå over hengebrua og ta en liten pause. Når vi kommer fram til Klaksjord blir det lunsj i fjæra før vi hentes med båt og tas med på en kort fjord tur tilbake til Ringstad.

Oppmøte: Ringstad Resort
Tidspunkt: Daglig (påmelding nødvendig).
Tidsbruk: 4 timer
Vanskelighetsgrad:  Lett

Pris voksen: 990 kr.
Pris barn (8-14 år): 650 kr.
Inkluderer: Transport med båt el. minibuss til/fra turruta.
Guide: Engelskspråklig guide / andre språk kan avtales.

Ta kontakt for guiding av andre turer!

Kyststien – Langs kysthistorie og storhavet

På denne turen vandrer vi langs kysten mellom 5-700 meters høye fjell. Vi går forbi Jettegryter, fyrtårn og til en av Bø`s vakreste sandstrender. Her tar vi en lang pause og kanskje en svømmetur før vi går langs moskledde grønne berg til Skålbrekka – hvor vi hentes tilbake til Ringstad.

Tidsbruk: 6-8 timer
Vanskelighetsgrad: Middels
Pris voksen: 750 kr
Pris barn: 450 kr

Book i dag

Book din neste opplevelse på Ringstad Resort