Kajakk

Om våre turer

Introduksjon i natur- og kulturhistorie, naturvern og villmarksteknikker gjør alle turene til en spennende og lærerik opplevelse og en uforglemmelig feriedag. På alle kurs og turer er det en guide/instruktør per max. 8 deltakere, alt etter deltageres erfaring.

Ringstad Resort gjennomfører kurs etter planene til Norges Padleforbund (NPF). Vår insturktør er godkjent av NPF.

På alle våre aktiviteter og turer legger vi stor vekt på kunnskapsformidling og at alle har mulighet til å bevege seg i sitt tempo. Turplanlegging, forberedelse og ustyrslære er derfor en viktig del av programmet for trygg ferdsel.

Dagsturer med kajakkutstyr og guide

Nybegynnertur  – 4 timer

Hele sommeren arrangerer vi daglig 3-4 timers guidet kajakktur rundt øyene på Ringstad i Bø i Vesterålen. Turen går alt etter vær og vind i skjermet farvann rundt Ringstad og Jørnfjord. Du er i ørnens rike og ha gode forhold for å oppleve både sjeldne sjøfugler, sel og oter. Vi gjør et strandhugg på en fin hvit sandstrand for en liten pause. Kajakk med alt nødvendig utstyr og bekledning er inkludert i prisen. 2-8 deltakere. Veiledning blir gitt.

Oppmøte: Ringstad Resort – må bestilles på forhånd.
Tidspunkt: kl. 10.
Pris:  1 295 kr.
Inkluderer: kajakk, åre, sprutetrekk, flytevest, sko og guiden

Bestill «Nybegynnertur»

Heldagstur – 8 timer

På våre heldagsturer padler vi rundt små holmer og øyer rundt Jørnfjord til Hellfjord (om værforholdene tillater det), en magisk vakker djup fjord. Vi spiser matpakken på et vakkert strandhugg, hvor vi får strekt på beina og hvilt oss. På denne turen har god mulighet til å bli vant til kajakken og nyte naturen før vi tar turen tilbake til Ringstad.

Oppmøte: Ringstad Resort – Påmelding bes på forhånd.
Tidspunkt: Daglig etter avtale.
Pris voksen:  1 695 kr.
Pris barn (8-14 år): 1 295 kr.
Inkluderer: kajakk, åre, sprutetrekk, flytevest, sko og guiden.

Kurs i havpadling

Kajakk introduksjonstur (nybegynner)

En fin måte å prøve seg på om kajakkpadling er noe for en. Deltakeren introduseres til kajakk og utstyret. Enkel praktisk øvelse i padling og bruk av utstyret. Kurset avsluttes med en padletur til en øy.

Varighet: 5 timer
Pris: 1 490 kr
Inkluderer: alt utstyr

Kajakk Grunnkurs (nybegynner)

Hele sommeren arrangerer vi grunnkurs i havkajakk padling. Kurset gir en god introduksjon til havkajakken og utstyret. Gjennom praktiske øvelser lærer du å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg å bli kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. Kurset legges opp som tur i skjærgården rundt Ringstad med mye moro og spennende utfordringer. Grunnkurset arrangeres på forespørsel hele sommeren.

Varighet: 16 timer (2 dager)
Pris: 3 500 kr. (inkl. våttkort (NPL)

Ta med på alle turene:
Hodebekledning, solbriller, ekstra overdel og stillongs fleecejakke/genser (etter værforhold), et par sokker, nistepakke og drikke.

Gruppe og flerdagsturer

Ønsker dere en privat tur med venner, bedriften eller familien eller ønsker overnatte ute i telt/lavvo på en flerdagstur, skreddersyr vi kajakk opplevelser etter deres behov på forespørsel.

Book i dag

Book din neste opplevelse på Ringstad Resort