Trening og velvære

Nord-Norge er det perfekte stedet for utendørs aktivitet. Uansett hvor du snur deg er du omringet av majestetiske fjell og vakre omgivelser. Den følelsen du får i det du når toppen av fjellet, den kan ikke kjøpes for penger. Lykke. Mestring. Tilfredshet.

Ringstad Resort vil snart tilby treningsreiser for deg som..

♥ ønsker å bevege deg.

♥ ønsker å kickstarte en god treningsrutine.

♥ jakter på godfølelsen etter en gjennomført økt.

♥ jakter på høy puls og hvilepuls.

I samarbeid med treningsgjengen fra Bø Puls vil vi hjelpe deg å komme i gang med, eller opprettholde, gode treningsrutiner. Treningsøktene- og aktivitetene bygges opp av mennesker med høy treningskompetanse, som skal gi deg fine treningsopplevelser. På våre treningsreiser vil vi spre treningsglede, positiv energi – og vi vil alltid heie på deg. Vi tilbyr tilrettelagte treningsøkter i storslått natur, med fokus på helse og velvære. Vi ønsker at du skal lykkes med egen treningsrutine.

Vi har fokus på verdien av egentid – hvor viktig det er å ta vare på seg selv. Både i form av fysisk aktivitet, men også viktigheten av å finne balansen. Etter en treningsøkt utendørs smaker det med god mat og drikke i selskap med andre deltakere. Vi tilbyr også massasje og jacuzzi – en fin mulighet til å hvile og lade kropp og hodet etter en aktiv dag.

Uansett om du reiser alene eller sammen med noen, så vil våre treningsreiser bære preg av fellesskap og tilhørighet. Hos oss er alle velkomne. Vi mener at alle, uansett utgangspunkt, fortjener energipåfyll – ved hjelp av både treningsøkter og avslappende omgivelser. På våre treningsreiser skal du oppnå mestringsfølelsen, slik at når du reiser hjem vil kofferten din være full av ny energi, motivasjon og en følelse av at du er klar for alt.

Book i dag

Book din neste ferie på Ringstad Resort