Vintervandring

Vi ønsker velkommen til denne vandringen til Vetten (457moh), som er en av de mest kjente turmål i Vesterålen og definitivt vår favoritt! Turen tar ca. 4-5 timer. Den siste stigningen før vi når toppen er litt bratt, men absolutt vert anstrengelsen. På toppen åpner landskapet seg og du har en spektakulær utsikt over hele området, samt utover storhavet og mot Lofotfjellene. I Vettenhytta nyter vi vår medbragte matpakke og varm drikke før vi starter på turen nedover igjen. På ettermiddagen forandrer lyset seg til en fargerik solnedgang, til den blå timen før mørket innhenter oss ved foten av fjellet.

Turen tilbys daglig ved forespørsel fra 1. Desember til 15. April. Om værforholdene ikke tillater en tur på Vetten, kan vi tilby en alternativ rute.

Grad: Enkel

Språk: Engelsk, tysk, fransk og norsk

Slutt: 14:00/15:00 alt etter valgt tur

Treffpunkt: Ringstad Resort, Ringstadveien 28, 8475 Straumsjøen i Bø i Vesterålen kl. 10:00 med forhåndsbooking. Vi kjører med minibuss til Mårsund hvor vandringen starter.

Inkludert: Guide, komplett utstyr: truger, staver, lunsjpakke, varm drikke og en snack. Transport Ringstad-Mårsund.

Ta med: varme klær, lue, hansker, solbriller og gode vintersko/støvler samt en flaske vann, liten ryggsekk, ekstra genser.

Booking: Via Visit Vesteralen eller direkte hos Ringstad Resort, tel. +47 906 40 591, booking@ringstadresort.no

Priser:
Voksen: 890,-
Barn (under 14 år): 550,-
Familie (2 voksne + 2 barn): 1.890,-

Book i dag

Book din neste ferie på Ringstad Resort