Villmarksskole

Hvordan holder jeg meg varm og tørr? Hva slags utstyr er nødvendig og påkrevet i arktiske strøk? Hva er nødvendig, og hva er fint å ha med seg? Hvordan bruker jeg kart og kompass? Vi lærer opp de som ikke har så mye erfaring ute i villmarka, men som drømmer og ønsker å komme seg ut i villmarka i kajakk på en trygg og god måte. Vår lekegrind er vakker og urørt natur på yttersida av Vesterålen.

Kunnskap og praktiske ferdigheter for trygge opplevelser utendørs og i kajakk. Kombinasjonen med koselige og artige kvelder rundt bålet vil gi deg opplevelser som du husker lenge, og kanskje får du nye venner for livet. Ringstad Resort blir basecamp i løpet av uka, men dere overnatter også utendørs i en ly av en egenprodusert gapahuk, telt eller laavo. Utvelgelse av utstyr, navigering, kajakkpadling, turplanlegging, knuter, matlaging i villmarka, opptenning av bål og oppførsel og etikk i villmarka vil alle være elementer i programmet vårt.

Booking
Sommerens villmarksskole kan bookes hele sommeren fra 1. juni til 30. september

Priser
Voksen 3.990,-
Ungdom (10-18 år, sammen med en voksen)  2.990,-
Minimum 4 / maksimum 8 deltagere.

Målet med kurset er at det skal gi praktisk innføring i friluftsliv samt gi en naturopplevelser man ikke glemmer. Overnatting 1 natt i 2-sengsrom og en natt ute, fullpensjon som inkl. måltider ute som tilberedes sammen som en del av kurset.

Dato: på forespørsel

Book i dag

Book din neste ferie på Ringstad Resort