Vandring

Bø i Vesterålen er kjent som vanderens paradise – og det er ikke rart. Vi har mange fine turer på fjellet, langs kysten og langs skogskledde vann. Vi tar deg med på et utvalg av turer, alt etter vær og vindforhold.

Ta en titt på forskjellige turer i brosjyren Vandring i Vesterålen

Vetten Bua

Lengde: 4-5 timer
Vanskelighetsgrad: middels krevende

På en tur til Vetten (467 moh) vandrer vi på en lett sti, med noen stigninger – som kan regnes som en middels tung tur å gå. Etter 2 timer når vi toppen, hvor vi tar en lunsjpause og nyter den spektakulære utsikten over hele Bø, Lofotfjellene og øyene Gaukværøy og Litløy. Om været er godt og turfølget har tid, går vi over Nåla til Lynghaugtinden (504moh) før vi setter kursen tilbake til utgangspunktet.

Pris: 750,- per person/ barn 400,-

Kyststien – Langs kysthistorie og storhavet

Lengde: 6-8 timer
Vanskeligshetsgrad: middels krevende

På denne turen vandrer vi langs kysten mellom 5-700 meters høye fjell. Vi går forbi Jettegryter, fyrtårn og til en av Bø`s vakreste sandstrender. Her tar vi en lang pause og kanskje en svømmetur før vi går langs moskledde grønne berg til Skålbrekka – hvor vi hentes tilbake til Ringstad.

Pris: 850,- per person / barn 500,-

Kultursti og fjordsafari med båt

Lengde: 4 timer
Vanskeligshetsgrad: lett

På kulturstien fra Ringstad – Klaksjord får vi høre om kystsamene, den gamle ferdesveien og stopper på Blomenholm for å gå over hengebrua og ta en liten pause. Når vi kommer fram til Klaksjord blir det lunsj i fjæra før vi hentes med båt og tas med på en kort fjord tur tilbake til Ringstad.

Pris: 750,- inkl. båttur/ barn 450,-

Ta kontakt for guiding av andre turer!

Treffpunkt: Ringstad Resort, Ringstad i Bø i Vesterålen
Tidspunkt: Daglig (påmelding nødvendig)
Guide: Engelskspråkig guide / andre språk kan avtales
Inkludert: Transport med båt el. minibus til/fra turruta

Book i dag

Book din neste ferie på Ringstad Resort